SULTAN KEBAP

SULTAN KEBAP

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sultan Kebap. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2022 om 23:19 verkeerde drankje gekregen en de sauzen ontbraken
23 dec 2021 om 23:23 i went there at the time of pickup. they didn't seem to know what i ordered and i had to wait for 15 minutes there, i think they just started making then. also, the sauce i got was not the one i ordered. my friend didn't like spicy sauce.
18 dec 2021 om 18:30 The food is always nice but I was thinking Dürüm Feta is without meat, as there is no meat which you can choose, but it was with meat. Maybe you can add it in description. I’m vegetarian.
11 sep 2021 om 12:36 Bestelde en betaalde frietjes niet geleverd. Brood was niet vers. Saus ontbrak. Eerste keer maar niet voor herhaling vatbaar.
29 mei 2021 om 8:06 Bestelde frietjes niet geleverd
7 apr 2021 om 22:44 Lekkere kebab en heerlijk krokant brood! Snelle bezorging ook.
6 apr 2021 om 23:10 Super!
26 feb 2021 om 17:10 De eerste en laatste keer dat ik daar bestel, was mijn bestelling onvolledig en vond ik een schaamhaar in mijn durum.
23 jan 2021 om 18:48 1,5€ bezorgkosten betaald om bestelling 1,5 u later pas te ontvangen!! Frieten waren koud en er ontbraken dingen die specifiek bij de bestelling werden gevraagd. Wij bestellen hier niet meer.
16 jan 2021 om 20:35 De mixed schotel was lauw en de sausjes waren niet aanwezig. Niet voor herhaling vatbaar.
6 jan 2021 om 23:01 Ik vroeg voor een frans broodje kipburger waarvan ik een turkse broodje kreeg die heel hard onder de rooster is gelegd. Ook vroeg ik enkel looksaus, en k kreeg bij mijn snacks pikante saus ernaast wat niet gevraagd werdt omdat ik er allergisch voor ben.
27 dec 2020 om 18:04 Super!